Blog

Közösségi média felmérés

Az alábbi felmérést először 2013-ban készítettük el. 2016-ban a negyedik Közösség - Média - Művelődés konferenicához kapcsolva, megismételjük a vélemények összegyűjtését. Az alábbi két oszlopban egymás mellett láthatók a válaszok. Ha szeretnéd kitölteni kérdőívünket, akkor kattints ide

2013

2016

 

 
 
 

Van-e élet az Excel-en túl?

Az idei Közösség - Média - Művelődés konferencia előzeteseként tartunk előadást április 15-én  17 órától a Jaminai Közösségi Házban. Előadónk Horváth Zsolt lesz, akit jól ismerhetnek azok, akik rendszeresen részt vesznek rendezvényeinken, hiszen 2014-ben nagysikerű előadást tartott cégének indításáról, a nehézségekről, az újraindulásról. 

Zsolt idén a Startup Safarira koncentrál, ahol az előttük álló kihívások kerülnek fókuszba. Olyan innovatív rendszert kívánnak megtervezni- és fejleszteni, amely eddig nem látott módon fogja megkönnyíteni a laikusok számára a szükséges szoftverek összeállítást. Valahogy úgy, ahogy a Mátrixban a "Construct".

Erről az új szemléletű fejlesztéről tart előadást "Van-e élet az Excel-en túl?" címmel mindazoknak, akik ellátogatnak Békéscsabán a Jaminai Közösségi Házba (Orosházi u. 101.). Kezdés: 2016. április 15-én 17 órakor. 

Bővebben...