Startup Békéscsaba

Mitől startup egy startup?

Miért jó startup vállalkozást indítani?

Kinek való a startup és kinek nem?

Hogyan kezdjünk neki?

A rendezvényről

Az elmúlt években egyre többet hallani a startupok-ról és azokról a fiatal, amerikai huszonéves vállalkozókról, akik néhány év alatt több millió dollárt kerestek a startup-jukkal. Sőt, már hazai sikertörténetekkel is találkozhatunk, így nem véletlen, hogy Magyaroszágon is
egyre nagyobb figyelmet szentelnek a témának. De vajon mitől vált ennyire  népszerűvé ez a téma az utóbbi időben? Tényleg a saját ötletek megvalósítása, és a startup vállalkozások indítása lehet az egyik legcélravezetőbb út a komoly szakmai sikerek eléréséhez? És ha igen, akkor hogyan érdemes  mindehhez hozzákezdeni? Az előadás ezekre valamint olyan további kérdésekre keresi a választ mint
például:

Mitől startup egy startup?

Miért jó startup vállalkozást indítani?

Kinek való a startup és kinek nem?

Hogyan kezdjünk neki, hogy minimalizáljuk a bukás kockázatát?

Milyen eszközök vannak a segítségünk a startup-unk létrehozása során?

Milyen tőke bevonásra van lehetőség egy startup esetében?

Mit mérlegelnek a befektetők egy startup vizsgálata során?

Előadóink

Karmann Roland

Karmann Roland

Végzettségét tekintve rendezvényszervező és média szakember, 2000-ben Magyarország harmadik legnagyobb internetes hírportáljának a viaNovonak volt a hírszerkesztője, később a Magyar Televízónál szerkesztő-riporter, de vezetett balatoni szállót, és startupperként maga is megtapasztalta, hogy mik azok a kezdeti nehézségek, amelyek elbizonytalaníthatják a kezdő titánokat. Jelenleg az INPUT Program szegedi területi koordinátora.
Kerémi Zsuzsi

Kerémi Zsuzsi

Svédországban diplomázott Entrepreneurship and Innovation mester szakon. A gyakorlat orientált mester képzés alatt megismerte egy jól működő, fejlett ország startup ökoszisztémáját, és sikeres vállalkozóktól sajátította el a vállalkozás indítás folyamatát, az ötletválasztástól a növekedési stratégiákig. Svédországban több startup versenyen szerepelt csapattársaival egy applikáció üzleti tervével és van tapasztalata a befektető-kész üzleti tervek írásában is. Korábban alapképzését is külföldön, Finnországban és Olaszországban végezte nemzetközi gazdálkodás szakon. Jelenleg az INPUT program Business Development csapatának tagja.
Vincz Dániel

Vincz Dániel

Mérnök informatikusként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Még az egyetemi évei alatt indította első vállalkozását, egy webfejlesztéssel foglalkozó ügynökséget. Ügyfelei között megtalálhatóak német, svájci, ausztriai és amerikai ügyfelek is. A mester képzés alatt indította el UniBreeze nevű startupját, amelybe hazai kockázati tőkebefektetők is beszálltak. Ennek során több hónapot az USA-ban töltött, ahol a piac validálásával, valamint a helyi startup ökoszisztéma szereplőinek megismerésével töltött. Több hónapig élt Svájcban valamint Kínában is. Dániel rendszeresen tart előadásokat nemzetközi konferenciákon startupokról, és vállalkozói ismeretekről. Jelenleg az INPUT program Business Development csapatát vezeti.
Szanati László

Szanati László

Sundealab Startup Studio – joberlo.hu
Szanati László 15 éves IT múlttal rendelkezik, értékesítőként és tanácsadóként dolgozott nagy telekommunikációs ügyfelek számára. 2 éve dobbantott a multi-kulti környezetből, hogy megvalósítsa saját ötleteit, a Sundealab Startup Studio-t idén alapította többed magával, jelenleg is több projekten dolgoznak párhuzamosan. Jelenleg az egyik futó projektjük a joberlo.hu.

Startup Békéscsaba

2017. szeptember 26-án kedden 17.30-tól az ATK-ban

(Andrássy Úti Társaskör, Békéscsaba, Andrássy út 38.)

Jelentkezz!

Andrássy Úti Társaskör

Jelentkezem

A részvétel ingyenes, csak jelezd itt, hogy jössz!

 

Szervezők, partnerek, támogatók

Életfa Kulturális Alapítvány
Életfa Kulturális Alapítvány
Közös Pont Egyesület
Közös Pont Egyesület